Après-ski Party met Lamme Frans

Het team van Sound Paradise is voortaan ook te vinden in Meteren! En omdat het de eerste keer is gaan we dat heel goed vieren op zaterdag 2 april met de Après-ski Hut mét Flügel on Tour! Niemand minder dan Lamme Frans komt langs om de feestvreugde te versterken. 

De Après Skihut (Rotterdam) mét Flügel on tour' gaat er ongetwijfeld een knallend feest van maken. Ga je vaker stappen in de Skihut te Rotterdam? Dan kunnen er maar twee woorden in je opkomen: FEEST en FLÜGEL! Laat je adrenaline stromen met knallende superhits, lekkere meezingers en 'hubsche' Heidi meisjes. Ook zal Flügel vele give-aways verzorgen.

Lamme Frans is één van de alter ego's van Rob Janssen, een Nederlandse student! Rob brengt iedere carnavalskraker die hij maakt uit onder een andere naam. Vorig jaar begon het allemaal toen hij onder de naam Gerst het nummer 'Ik Laat Je Thuis' uitbracht. Dit jaar kwam Rob terug onder de namen Lamme Frans en Frikadele met de carnavalshits 'Alles In Een' ('Beauty And The Brains') en 'Keivol' ('Skyfall'). Lamme Frans voelt zich heel erg thuis op een kei fout feestje!

Ben jij klaar voor een ongekende avond in Meteren? Zorg dat jij er bij bent!
De entree is 10 euro en de deuren gaan open om 21.00 uur.
Locatie: Dorpshuis Meteren.
De minimale leeftijd voor dit evenement is veertien jaar oud. 18-plussers krijgen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een bandje om alcoholische dranken te mogen nuttigen