Feestweek Oranjecomité Asperen

Het Oranjecomité van Asperen heeft er weer voor gezorgd dat de feestweek groots gevierd gaat worden! De feestavonden vinden plaats in de grote feesttent te Asperen op zaterdag 25 april, vrijdag 1 mei, zaterdag 2 mei en dinsdag 5 mei.

ZATERDAG 25 APRIL: WE LOVE THE 90'S 
De eerste feestavond staat in het teken van een populair thema namelijk: We Love the 90's! Met niemand minder dan Paul Elstak en de Vengaboys gaat dit een groot feest worden. Natuurlijk ken je DJ Paul van bekende hits als: Rainbow in the Sky & Turbo. Paul Elstak hoort er helemaal bij op een 90's party en weet als geen ander hoe je een feestje laat knallen! Ken je de Vengaboys? Dan is er één ding zeker: THEY LIKE TO PARTY!
De entree is 12,50 euro.

 
VRIJDAG 1 MEI: Q-MUSIC THE PARTY MET HET FOUTE UUR
Vrijdag 1 mei gaan we feesten met The Party powered by Q-music. Een Q-music DJ draait deze avond de beste hits met maar één doel: het dak er af! Ook het populaire foute uurtje maakt het feest nog completer en de Q-music goodies maken het natuurlijk helemaal af.
De entree is 10 euro.

ZATERDAG 2 MEI: FEESTAVOND MET JACKMAN'S BLUE
Jackman's Blue (JMB), die in de beginjaren eigen repertoire ten gehore bracht, heeft nu een enorm breed repertoire van rockcovers overgoten met het speciale JMB-sausje; waarbij niet alleen de scheurende gitaren maar ook de vocalen een belangrijke rol spelen. Geen podium is te groot of te klein voor deze band, daarom geldt voor zowel de bandleden als voor het publiek: Jackman's Blue: niet zomaar een band, maar een belevenis.
De entree is 10 euro.

DINSDAG 5 MEI: BEVRIJDINGSCONCERT 
Op dinsdag 5 mei vindt het bevrijdingsconcert plaats en is de entree gratis!Het Oranjecomité van Asperen heeft er weer voor gezorgd dat de feestweek groots gevierd gaat worden! De feestavonden vinden plaats in de grote feesttent te Asperen op zaterdag 25 april, vrijdag 1 mei, zaterdag 2 mei en dinsdag 5 mei.