Kei Foute Party

Ben jij toe aan een avond met echte gezelligheid en sfeer? We gaan het gekste. maar vooral meest foute feest weer in Herwijnen houden: De Kei Foute Party! Trek je stoute schoenen aan, zet je feestneus op, schaam je vooral niet en kom zaterdag 30 mei totaal fout gekleed en meefeesten met DJ Galaga, Snollebollekes en Lamme Frans!

Lamme Frans is een van de alter ego's van Rob Janssen, een Nederlandse student! Rob brengt iedere carnavalskraker die hij maakt uit onder een andere naam. Vorig jaar begon het allemaal toen hij onder de naam Gerst het nummer 'Ik Laat Je Thuis' uitbracht. Dit jaar kwam Rob terug onder de namen Lamme Frans en Frikadele met de carnavalshits 'Alles In Een' ('Beauty And The Brains') en 'Keivol' ('Skyfall'). Lamme Frans voelt zich heel erg thuis op een kei fout feestje!


 

“Vrouwkes” Wie kent hem niet? Stop!….. en door! De eerste hit van live-act Snollebollekes “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”. Met Snollebollekes ben je verzekerd van feest met een hoofdletter ‘V’.

DJ Galaga, Nederlands bekendste allround dj en producer, scoorde hits als dj maar ook in samenwerking met diverse artiesten. Galaga staat bekend om zijn eigenwijze manier van draaien, van latindance tot happy hardcore en alles wat er tussen in zit.

Kortom: we gaan er één groot kei fout feest van maken! Mis dit niet en kom zaterdag 30 mei naar Dorpshuis de Poort te Herwijnen.
Om 21.00 uur gaan de deuren open en de entree is 10 euro.