Paradise City Meerkerk

Paradise City Meerkerk staat al jaren op het programma en is ook dit jaar weer een vast onderdeel van de Paradise City Tour 2015. De grote feesttent is weer te vinden aan de Parallelweg.
Meerkerk mag zich ook nog eens klaar maken voor twee feestavonden, namelijk: vrijdag 25 september en zaterdag 26 september.

VRIJDAG
Op vrijdag ga je los met The Party powered by Q-music. Een Q-music DJ draait deze avond de beste hits met maar één doel: het dak er af! Ook het populaire foute uurtje maakt het feest nog completer en de Q-music goodies maken het natuurlijk helemaal af.

ZATERDAG
De tweede feestavond staat in het teken van een totaal ander thema namelijk: het populaire We Love the 90's! Dit jaar met niemand minderdan: 2 Brothers on the 4th Floor en The Darkraver! 

2 Brothers on the 4th Floor is een Nederlandse eurodancegroep, die in de jaren negentig van de twintigste eeuw haar succesperiode beleefde met bekende hits als 'Dreams (will come alive)' en 'Can't help myself'! De groep had wereldwijd succes en wordt vertegenwoordigd door rapper D-Rock en zangeres Des'Ray! 2 Brothers on the 4th Floor is absoluut onmisbaar op een 90's party!
 


 

The Darkraver, geboren op 12 september 1967 en bij de Haagse burgerlijke stand beter bekend als Stefan André Sweet, kan gezien worden als één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de huidige scene. Twintig jaar later heeft The Darkraver alles gezien en alles gedaan. Er is er geen club, DJ booth, locatie, evenementenhal of grasveld waar hij niet zijn favoriete smaken early house, old school, early rave, hardstyle, jumpstyle en hardcore over het publiek losliet.
 


MEER INFO
Op vrijdag 25 september is de entree 10 euro. Op zaterdag 26 september is de entree 12,50 euro.
De minimale leeftijd voor dit evenement is veertien jaar oud. 18-plussers krijgen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een bandje om alcoholische dranken te mogen nuttigen.
Locatie: Feesttent aan de Parallelweg te Meerkerk.
Tent open: beide avonden vanaf 21.00 uur.