Paradise City Molenaarsgraaf

Dit jaar is de Paradise City tent weer voor de tweede keer te vinden in Molenaarsgraaf, na het grote succes van vorig jaar! Samen met de 'Keedt on tour' gaan we twee grote feestavonden houden, namelijk: vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober.

VRIJDAG
Klaar om echt een feestje te bouwen? Daar hoort Paul Elstak bij! Natuurlijk ken je DJ Paul van bekende hits als: Rainbow in the Sky & Turbo. Paul Elstak weet als geen ander hoe je een feestje laat knallen. Maar niet alleen Paul Elstak is deze avond aanwezig, Jelle B gaat zorgen voor de juiste afwisseling. Jelle B weet met zijn gitaar de juiste snaar te raken, zoals alleen hij dat kan! De kermis, de kroeg, het dorpsfeest, niks is hem te veel. Zijn liedjes: “De Pionier”, “Mooi”, “Annabella” en “Simpel” stonden hoog in de diverse hitlijsten. Een show van Jelle B is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die jij misschien al was vergeten!
 


ZATERDAG
Let’s rock! Zaterdag 17 oktober staat de boeren rockband Mooi Wark live on stage. Sinds hit-singles als 'Idioot', 'In de blote kont' en 'Goeie been, verkeerde bed', heeft de Drentse rock & roll band een groot deel van Nederland veroverd. Mooi Wark behoort tot één van de grootste live-bands van Nederland en verandert jouw gezellige avond in een top avond! Ook feestband de Gelsings is van de partij. De band staat gegarandeerd voor een gezellig, puur Hollandse repertoire variërend met muziek van Rowwen Héze, De Sjonnies tot Ronnie Tober en de Havenzangers. De afgelopen jaren heeft de feestband al vele tentfeesten en bedrijfsfeesten op zijn kop weten te zetten!
TICKETS
Zorg dat je op tijd je tickets in de voorverkoop koopt want OP = OP! De tickets zijn verkrijgbaar via www.soundparadise.nl, Paylogic of bij een Primera winkel.
De tickets voor vrijdag 16 oktober kosten 10 euro per stuk (exclusief ticketfee) en aan de deur 12,50 euro. De tickets voor zaterdag 17 oktober kosten 12,50 euro per stuk (exclusief ticketfee) en aan de deur 15 euro.

Locatie: Feesttent aan de Kweldamweg te Molenaarsgraaf.
Tent open: beide avonden vanaf 21.00 uur.
De minimale leeftijd voor dit evenement is veertien jaar oud. 18-plussers krijgen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een bandje om alcoholische dranken te mogen nuttigen.