Sound Paradise Party met Kraantje Pappie

Er staan een nieuw feest op de planning in Dorpshuis de Poort. Maak je klaar voor een feestavond met niemand minder dan: Kraantje Pappie! 
”Feestie!” Deze kreet heeft de Groningse rapper Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) zich eigen gemaakt en staat symbool voor zijn leven de afgelopen twee jaar. Na de release van de single ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane’ leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen en tegenwoordig kan Nederland niet meer om hem heen. Kraantje Pappie stond op Lowlands, Rock Werchter en Tommorowland en staat zaterdag 28 maart op het podium in Dorpshuis de Poort te Herwijnen. Met zijn ijzersterke liveshow zal Kraantje Pappie de zaal op zijn kop zetten!

Zorg dat jij er bij bent!

Tickets in de voorverkoop kosten 10 euro (exclusief ticketfee) en zijn te koop bij alle Primera winkels en via Paylogic. Aan de deur betaal je 15 euro entree. 
Alleen deze week nog zijn de tickets ook nog verkrijgbaar bij HaKu Herwijnen, Zworrelstraat 69a! Hier betaal je voor een ticket 10 euro zonder dat er extra kosten bij komen. Maar wees dus snel want OP = OP!

De minimale leeftijd voor dit evenement is veertien jaar oud. 18-Plussers krijgen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs, een bandje om alcoholische dranken te mogen nuttigen.
Dorpshuis de Poort opent de deuren om 21.00 uur.