Spiegeltentenfestival

Het jaarlijkse Spiegeltentenfeest in Vuren staat aanstaande zaterdag 10 oktober op de planning en breidt zich voor het eerst uit tot het Spiegeltentenfestival! Het feest wordt onder andere weer gehouden in één van de mooiste Spiegeltenten van Europa. Er wordt een sprookjesachtige sfeer gecreëerd in de welbekende Spiegeltent en deze editie zijn er zelfs drie area's! Beleef een geweldige avond in de Après-ski, 90's of Nederlandstalige area of bezoek ze allemaal! 

Zoals elk jaar treden er diverse artiesten op zijn er verschillende DJ's aanwezig en dat zijn dit jaar: De Gelsings, Mental Theo, DJ Galaga, DJ Patrick en DJ Henry Wessels!

Feestband de Gelsings uit het Gelderse Herwijnen heeft de afgelopen jaren al menig feesttent en bedrijfsfeest op z'n kop gezet. De band staat gegarandeerd voor een gezellig, puur Hollandse repertoire variërend met muziek van Rowwen Héze, De Sjonnies tot Ronnie Tober en de Havenzangers.

Mental Theo is vooral bekend van zijn happy hardcore platen. De sportieve DJ begon ooit zijn carriére in discotheek Chic te Oisterwijk. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren '90 met onder andere Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. De brutaalste DJ van Nederland gaat er weer een knallend feest van maken! DJ Galaga zal Mental Theo in de 90's area komen versterken.

Feest DJ Patrick is de meest geschikte persoon die van een gezellig feestje een geslaagde Après-ski party kan maken! Ook andere dorpshuizen weet hij altijd op zijn kop te zetten! Natuurlijk draait hij de foutste en gekste hits. 

DJ en entertainer Henry Wessels is in voor alles en zijn motto is en blijft het vermaken van mensen. Sportkantines, in het theater, in Ahoy’ of in een knusse feesttent, niets is voor deze man te veel. 

TICKETS
De kaartjes voor het Spiegeltentenfestival zijn voor 10 euro per stuk verkrijgbaar bij:
Haku Herwijnen – Zworrelstraat 69a
Van Ekeren Kuiper Leerdam – Voorwaartsveld 5a
Van Ekeren Kuiper Vuren – Molenlaan 3
Maar: OP = OP!

Dit jaar is er tijdens het Spiegeltentenfestival een betaalde/bewaakte garderobe! Maak daar gebruik van om diefstal of verlies te voorkomen.

Locatie: Vuren, Parkeerterrein Haarweg Lingebos
Het feest start om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur.